Ácsmunkákban, tetőépítésben magasan a legjobb!

Tetőfedés

Tetőfedés

Professzionális tetőfedés Budapesten és országosan

Cégünk több évtizedes tapasztalattal vállalja bármilyen tetőfedési munka kivitelezését Budapesten és az egész ország területén.

Precíz, megbízható és gyors munkavégzést biztosítunk - korrekt áron - rövid határidőn belül. Kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, melyek beszerzését minden esetben teljes körűen cégünk intézi. 

Legyen szó új épületre új tető építéséről, zsindely tetőfedésről, tetőcseréről, tető felújításról-, vagy tető javításról - minden esetben igyekszünk megtalálni a szakszerű és korszerű megoldásokat.

A díjmentes helyszíni felmérést követően ingyenes árajánlatot adunk Önnek. Nálunk nincsenek rejtett vagy nem várt kiadások. Az egyeztetett és elfogadott költségtervet betartjuk, melyről tételes elszámolást adunk. 

Rugalmas és precíz tetőfedés-javítás – garanciával

Mindent pontosan megtervezünk, így a kivitelezés nálunk kapkodás és stressz nélkül - zökkenőmentesen zajlik. A partnereink által a cégünk számára lehetővé tett kedvezményeket ügyfeleink számára is biztosítjuk az árak képzése során.  

Megbízható tetőfedési szolgáltatásainkat rugalmasan kezeljük, ami azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van szerződéskötéskor a kivitelezés kezdetét illetően egy későbbi időpontot is meghatározni, akár egy évre előre is.

Munkánkat a környezetre való fokozott odafigyeléssel végezzük: igyekszünk minimalizálni, illetve szelektíven gyűjteni a keletkezett hulladékot a tető építés során. A munkaterületet tisztán adjuk át. Munkánkra garanciát vállalunk. 

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Milyen tető építési és tető fedési kivitelezéseket vállalunk?  

Széles körű szolgáltatásainkat ügyfeleink egyéni igényeihez alakítjuk:

 • ács tetőfedés
  Ácsolt tető építés minőségi alapanyagokból, korszerű technológiával új vagy régi építésű ingatlanokhoz profi ácsoktól Budapest, illetve a főváros vonzáskörzetében a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig.
 • bitumenes tetőfedés
  Nagy mechanikai szilárdságú bitumenes lemezek alkalmazása lapostetők fedésére hő- és vízszigeteléssel bármely panelházon, lapostetős családi házon vagy éppen ipari használatú ingatlanon gyors határidőkkel.
 • trapézlemez tetőfedés
  Rozsdamentes acélból készült, könnyű, univerzálisan alkalmazható trapézlemezek használása garázsok, tárolók, gyártóüzemek tetőfedésére időjárásálló, funkcionális és jó megjelenésű, akár többféle színű kivitelben.
 • cserepes lemez tetőfedés
  A trapézlemezhez hasonló, rozsdamentes acélból készült cserepes lemezek lakóházak esztétikus, időjárásálló és hosszan tartó fedésére a klasszikus cserepes tetőfedéssel megegyező esztétikai minőségben.
 • pala tetőfedés
  Nagyelemes palatetők kivitelezése hagyományos faszerkezetű tetőkre, alacsony karbantartási igénnyel, maximálisan környezetbarát kivitelben, kiváló hő-, illetve hangszigetelési képességekkel a komfortos belső térhez.
 • zsindelyes tetőfedés
  Zsindelyes tetőfedés akár újépítésű ingatlanok, garázsok vagy éppen régi tetők felújítása esetén költséghatékony, mégis strapabíró, az időjárással szemben hatékonyan ellenálló, kifejezetten könnyű kivitelben.
 • korcolt lemez fedés
  Korcolt lemezzel készült tetőfedés lakóingatlanok, kereskedelmi vagy ipari épületek számára letisztult, sima vonalvezetéssel, modern megjelenésben, kiemelkedően strapabíró, hosszan tartó kivitelben.
 • tetőfedés cseréppel
  Hagyományos technológián alapuló, kiemelkedő tartósságot biztosító cserepes tetőfedés bármely, itthon elérhető cseréptípus alkalmazásával családi házak, társasházak vagy más ingatlanok esetében.
 • régi ház tetőcsere
  Új tető kialakítása régi építésű családi házak, társasházak vagy mezőgazdasági, ipari épületek esetén, figyelembe véve az épület szerkezeti teherbírását, a tetőtér funkcionalitását, valamint az esztétikai szempontokat.
 • régi tető felújítása
  Bármilyen típusú tető beázási kárainak elhárítása, cserepek cseréje, szigetelés kialakítása precíz tervezéssel, stresszmentes kivitelezési folyamattal, valamint a környezetvédelmi szempontok betartásával.
 • cseréptető, lemeztető, pala és zsindely tető felújítás
  Kisebb vagy nagyobb károk elhárítása, javítások elvégzése, megszüntetve a beázásokat, valamint a szigetelési problémákat maximális mértékben alkalmazkodva a meglévő tetőfedési technika megjelenéséhez.
 • tetőtéri ablak beépítése, tetőtéri ablak csere
  Prémiumminőségű, többrétegű thermoüvegezéssel ellátott tetőtéri ablakok beépítése bármely tetőtérbe a szigetelés gondos kialakításával, valamint az ablak körüli tetőfedés esztétikus kivitelezésével.
 • előtetők, kocsibeállók és teraszok készítése
  Cserepes, pala, zsindelyes vagy lemezes tetőfedési technológiák alkalmazása előtetők, garázsok, kocsibeállók vagy teraszok kivitelezésénél, teljes mértékben alkalmazkodva az ingatlan esztétikai megjelenéséhez.

Megbízható tető építés az ország egész területén 

Professzionális, összeszokott csapatunk megbízható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakemberekből áll – a tetőfedés Budapest, Pest megye, tetőszerkezet építés, javítás szolgáltatásaink mellett az egész ország területén örömmel vállaljuk a díjmentes felmérést és a megbízások teljesítését - családi házak, társas házak, illetve ipari- és kereskedelmi épületek számára is. 

A tetőfedés anyagáról, a kivitelezés idejéről és módjáról Ön dönt, de igény esetén örömmel biztosítunk egyedi, szakmai tanácsadást is az adott feladat optimális kivitelezése érdekében. 

Büszkék vagyunk rá, hogy számos ügyfelünk hosszú távra is elkötelezte magát mellettünk, illetve, hogy kiváló referenciákat adtak munkánkról. 

Válassza a Zeltetőt - szakembereink precíz és kiváló minőségű munkájának eredményével Ön bátran tervezhet!