Ácsmunkákban, tetőépítésben magasan a legjobb!

Régi házakra új tető kivitelezése

Régi házakra új tető kivitelezése

Idővel minden tető elöregedik, ám a korszerű tetőfedési technológiáknak és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően szakszerűen megoldható, hogy egy régebben épült ingatlan is bármikor újabb, modernebb és időtállóbb tetőt kapjon. Ha egy régi ház felújítását tervezi, érdemes a tető újjáépítésével kezdenie a renoválási munkát. Azokban az esetekben különösen ajánlott az új tető kivitelezése, ha az épület már itt-ott beázik, ha szabad szemmel is jól láthatóan hiányoznak a tetőcserepek, ha nem megfelelő a tető vízelvezetése, ha elavult a szigetelés, egyszóval olyankor biztosan lépnie kell, mikor a tetőről már tudni lehet, hogy jócskán maga mögött hagyta a jobb napjait.

Régi házakra új tető kivitelezése

Új tető építése rugalmas feltételekkel

Az elmúlt évtizedekben cégünk releváns szakmai tapasztalatokra tett szert mind az új építésű ingatlanok tetőfedésében, mind pedig az új tetők kivitelezésében régi házakra. Mindkét esetben számíthat professzionális hozzáállásunkra, precizitásunkra és csapatunk szaktudására, ráadásul igyekszünk mindent megtenni azért is, hogy az új tető építésének költségei ne szökjenek irreálisan magasra sem. Tisztában vagyunk azzal, hogy napjainkban komoly befektetést jelent egy otthonfelújítás, ezért törekszünk arra, hogy a színvonalas tetőfedési szolgáltatások és a megfizethető árak nálunk kéz a kézben járjanak. A kölcsönös bizalomban hiszünk, így szerződéskötés után nem kérünk azonnal előleget: ha mellettünk dönt csakis az elvégzett munka után kell fizetnie. De nem csak a fizetésben, a kivitelezés helyszínében és időpontjában is rugalmasak vagyunk. A fővárosban és annak vonzáskörzetén túl, előzetes egyeztetés alapján az ország bármely pontján vállalunk megbízásokat, és akár egy évre előre is megállapodhatunk a tényleges munka megkezdésének dátumában.

A tervezéstől a kivitelezésig mindent vállalunk, sőt, az alapanyagok összeválogatásában és magában az anyagbeszerzésben is szívesen állunk a rendelkezésére.

Mi nem csak egyszerűen felújítjuk a tetőket, hanem az új tetők kivitelezésével új életet is lehelünk a régi házakba. Egyeztessen velünk egy ingyenes helyszíni felmérést, vagy kérdezze szolgáltatásaink további részleteiről a munkatársainkat!